Undertrykkelse af kost og appetit

Hvis appetitten kan undertrykkes efter behag, kan de kosten restriktioner fortsat ikke føle bitter, du kan reducere måltidet uden at føle stress. I kosten, er der lige så godt i kampen mod appetit. Eller selv om kosten er nødt til uden at føle stress, vil det afhænge af, om appetitten held kan undertrykkes. Når syge appetit er reduceret, vil kropsvægt og cut off kalorieindhold forsyningen, som bør opnås ved at spise ting falde. Tab af appetit på grund af sygdom, sammen ligne fysiske tilstand er også normalt måltid, der returnerer tage kropsvægt også vender tilbage til det oprindelige. Denne evne timingen af ​​kost, når de sundhedsmæssige tilstand er god, men appetitten vokser Reduktion af måltid, når det er sundt, vil det føre til psykisk stress. Hvis det er muligt at undertrykke appetitten uden særlige bevidsthed, kan vilje kost fortsat ikke føler psykisk stress. Det er ganske vanskeligt at undertrykke lysten til at spise, stress til at sætte op er, hvad der forårsager reaktionen på uventede. Er på en diæt, vil være tilbøjelige til det fænomen, at rebound. En masse mennesker, er, hvad du tror, ​​og hvis du kan undertrykke appetitten under kosten. Appetit Nogle mennesker, der drikker medicinen ikke forekommer, men i medicin der er en bekymring for negative virkninger på kroppen, såsom bivirkninger. Der er nemt at være i kosten metode kan ikke for meget anbefales selvom appetitten kan undertrykkes.

error: Content is protected !!