Standard vægt og ideel kropsbygning

For at bevare sundhed er vigtig for forvaltningen af ​​kropsvægt og krop type, men der er en standard vægt på den forudsætning. Beregningsmetode til bestemmelse af standard kropsvægt ved BMI metode, er almindelig i metoden til beregning standard kropsvægt. BMI er, er der en formel, der formodes at blive anvendt til at bestemme standard kropsvægt. Hvis du har en beregning af BMI, standard vægt er BMI22. Statistisk set mindre sandsynligt, at de fleste højt blodtryk og hyperlipidæmi folk BMI22, har det været en mindre tilbøjelige til leversvigt eller svækket glucosetolerance. Fedtprocent, er ikke direkte involveret i den numeriske værdi af BMI. Dette koncept kan opfattes som det samme resultat, uanset de mange mindre muskelmasse kommer ud. Nummer, der kom ud i standard kropsvægt er ikke hensigten, at den standard type og lige. Fordi fedt er en lysere end muskel stof, selv om standarden vægt og bid, er fedt masse mennesker siges at være den integrerede type, hvor en buttet med dette beløb. Folk andel af musklen er stor, så vægten bliver tungere i de lange former af opdelingen fra fedt mange mennesker, synes det nemt at misforstå og er fedt. Kropsbygning bør målet, også baseret på den idé, at hvis jeg ønsker at være på ethvert organ type. Vi har nogle mennesker, der ønsker at give en moderat muskel i kroppen hele vejen igennem, men nogle alligevel dem, der ønsker at slanke Til slank. Fortrinsvis og søge retning af individet, typen være en standard kropsvægt og idealer synes at gør en forskel.

error: Content is protected !!