Solbeskyttelse og mad

Hvad der er vigtigt for at forhindre brændt til dag, er, at du ikke forsømmer den solbeskyttelse. Ved passende foranstaltninger for at forhindre huden problemer, det synes at være, selv hvis du tilfældigvis solskoldning. At generere en masse, når der modtages de ultraviolette stråler til huden, er det element at oxidere kroppen, som siges at være aktivt oxygen. Fordi oxidationen af ​​kroppen, på samme måde som såsom jern til rust og oxidation, og årsagen til at fremme ældning af kroppen. Vitaminer, der siges at være effektive, er at holde aktivt oxygen. Skal tages aggressivt vitaminer, kan sige, at det anbefales, hvis solbeskyttelse. Hvis at tage den rige fødevarer af vitaminer, en metode til at blokere i god sollys er også vigtigt, men også fra inde i kroppen er ikke umuligt også være en solbeskyttelse. Såsom vitamin C, E, B2 og caroten, kan jeg sige, at det er nyttige næringsstoffer til solbeskyttelse, selv i vitamin. Du kan selvfølgelig også i sådanne kosttilskud, men du siger, at disse vitaminer er inkluderet en masse især i sæsonen af ​​grøntsager. Grøntsager og indeholder vitamin komponent til beskyttelse hjælp sol mindst en gang om dagen for at sikre, at du spise frugten. Og siger solbeskyttelse, eller ved hjælp af skønhed fløde, er det let bare at skjule huden er dækket i sådan en hat. Fordi det er muligt at inkorporere solbeskyttelse, selv i den daglige kost, hvad der anbefales, er at se for første gang, selv lidt efter lidt.

error: Content is protected !!