Solbeskyttelse og hvordan

Folk, der tror af solcreme fløde, jeg tror, ​​vi har en masse at sige og solbeskyttelse. Som solcreme foranstaltninger, jeg ønsker at advare, når du bruger cremen er indekset til at sige, at SPF og PA. Sig SPF er, at indekset for at forhindre de ultraviolette stråler af bølgelængden af ​​mediet. Fordi PA er, at indekset for at forhindre de ultraviolette stråler af samme som lang bølgelængde. Kort, mellemlang, der er lange og tre længder er bølgelængden af ​​det ultraviolette lys. To af de ultraviolette stråler fra mellemlang og lang er, hvad konsekvenserne for os er blevet sagt at være. Når du køber en solcreme, lad os købe for at kontrollere SPF og PA. Fordi jeg ikke har solcreme er i stærk og en dag siges at sved, vil det ikke have nogen effekt kun male, når du går ud om morgenen. Selv hvis at livet normalt ikke kommer ind i vandet, såsom havet, det er at fastsætte anbefale Nanoha en til to lag. Ikke blot male en solcreme, parasol, ved at udnytte hat, selv små genstande som solbriller, vil være mål for solskoldning. Mig tjener også til at blokere de ultraviolette stråler Når du vælger en bred form for krave, en af ​​de vigtigste solbeskyttelse, der vil beskytte såsom hovedbunden og håret, især hatten. Solbriller Prøv at vælge den, der er, såsom UV-cut funktion. At øjnene er også påvirket af de ultraviolette stråler, vi er, vi er normalt, hvad du ikke behøver at bekymre sig for meget. UV ville aldrig sige, og ikke så godt for øjnene. Når du vælger solbriller, skal du sørge for at kontrollere, om der er en UV-cut funktion, jeg vil have dig til fast solbeskyttelse.

error: Content is protected !!