Pletter og sløvhed forårsaget af senil plaques farvestof

I nogle tilfælde, identiteten af ​​de pletter og sløvhed, synes at være i senil pigmentering holdet. I pletter og sløvhed kan være fra slutningen af ​​20’erne i 30’erne mennesker og de tidlige mennesker, det kommer med et navn, der senil, men der er også de unge. I 40’erne er i 60% af befolkningen, er en stor ting, det synes der er en sag, der skal foretages i et par centimeter. Årsag til senile plaques farvestof er virkningen af ​​ultraviolette stråler på grund af mange års ophobning. Så at sige, det svækkede cellekernen under indflydelse af ultraviolette stråler fra 5 år til 20 år siden, skal jeg overdrevent generere melanin pigment er normen. Det betyder ikke, at direkte årsag, er det aldrende. Stærke og folk, der har været, siden jeg var ung dag-til-dag arbejde og sport under ultraviolet lys, der er nævnt som muligt til den svage person til oprindelig ultraviolette stråler, der havde været fair-flået hud. Der er mange muligheder for eksponering for ultraviolette stråler, kaldet en dåse pletter og sløvhed i steder som bagsiden af ​​hånden og skulder samt ansigt. Da de pletter og sløvhed vil blive langt fra den faktiske alder vil blive set i aldring og stigningen i ansigtet og på kroppen, anbefales det, at de nogle foranstaltninger. Det bliver forebyggelse kan ikke udsat for så meget som muligt ultraviolette stråler, men når fuldstændig fjernelse af de rige blev senil pigmentering hold er vanskelig. I dermatologi og kosmetisk kirurgi er mulig behandling med kemiske peels eller laserbestråling, men kan, afhængig af hudtype efterlader et ar, anbefales det, at du pre-rådgivning. Det vil føre til at holde staten fri for pletter og sløvhed af sindet hver dag, jeg fremtiden for tandblegning.

error: Content is protected !!