Photofacial behandling og laserbehandling

Lyset, der skal anvendes på huden i photofacial behandling, hvilken slags lys, der er nok det. I behandlingen af ​​fjerne den ulejlighed at kaste lys på huden, kan det være i retning af laserbehandling er kendt. Lys bruges i photofacial behandling er hensigten, at IPL, hvad forskellig fra laseren. Det er en blid lys, såsom et kamera blitz, smerter i photofacial behandling ikke næsten på grund. Og den laserstråle, der er lydhøre over for det sorte farvestof, i lyset af en laser, der reagerer på rødt farvestof, vil påvirke den sorte melanin og røde kapillærer. IPL er karakteriseret også kombinerer både arbejde i ét. Med hensyn til hvad der blev sagt, laserbehandling og photofacial behandling vil de, som kan skelnes. Såsom melanin og blodkapillærer er et mål, som er årsag til huden problemer, der ligger i de punkter, som kan være genstand for bestrålet med knivskarp. I tilfældet med laserbehandling, fungerer også en laser til alt er der ingen hud, er der risiko for dårlig hud. Selv kaste lys på hele huden, er det også attraktivt at lyset af photofacial kun hvor der er pletter og fregner handlinger. Fordi risikoen for bivirkninger er ekstremt lav, kan den også anvendes til behandling bestråles med lys af photofacial til hele ansigtet. Behandling af photofacial, behøver det ikke at resultere i udøveren af ​​færdigheder såsom laser behandling er venstre og højre.

error: Content is protected !!