Øvelse for stramning af maven

Der er øvelser i, hvad der er effektivt for at stramme maven. Hofte rotation bevægelighed og, lår af op-og-ned bevægelse, bevægelsen for at bruge de abdominale muskler, er motion kan opnås maven stramning virkning. Eller ikke længere fortsætte, mens ikke forstår betydningen af ​​fortsættelsen, ville nogle mennesker holde op med at tænke på offentlighedens søgelys. I øvelsen til at stramme maven er, og skal udføres i stående stilling, som dem, der udføres i mødet, er der mange ting. Øvelse udført i en siddende stilling, sidder i en stol udført ved at dreje overkroppen til venstre og højre. Mere hurtig handling, mod den gradvise bevægelse, så du kan stramme maven, lad os stille og roligt forsøge at bevæge kroppen. Selv hvis du har et skrivebord, kan du nemt, hvis den øvelse, du kan blive siddende i en stol. Bevægelsen af ​​de 20 gange den venstre og højre, henholdsvis i 3 til 5 sæt gøre og stramning maven virkning kan opnås på én dag. Øvelsen, der er også dem, der kan blive stående. Sæt begge hænder over hovedet, kan du stramme maven i bevægelse for at forlænge kroppen ved at vippe den øverste til venstre og højre fra taljen. Vær opmærksom på omkring maven og flanker, vil stige yderligere stramning virkning, hvis udført med såsom at aflevere en håndvægt og vandflaske. Højre 10 gange, får du en stramning effekt af maven ved at udføre tre gange bevægelsen af ​​10 gange tilbage på en dag. For at stramme maven effektivt, er det vigtigt at arbejde med ønsket. Hvis du arbejder på motion, bevidst om en tilstand, hvor maven stramning effekt og form-up er en succes, er det blevet vigtigt eller at fortsætte hver dag med en følelse af formål.

error: Content is protected !!