Øvelse for de tynde ben

I hvilken form for motion og udspænding, vil vi være i stand til at opnå de tynde ben. Vi giver dig et eksempel på en typisk øvelse, der er effektiv til at tage lårene af fedt. Opretstående med ryggen mod muren, vil det være holdningen hos bøje benet i en ret vinkel med en følelse af at sidde i en stol. Accepter et minut holde uden at ødelægge den holdning. Det kan være smertefuldt, men effekten er det arbejde vidundere. Blandt ukendte starter fra en kort periode på cirka 10 sekunder, så du vil forlænge den stadig tid. Urimeligt at sige, at fordi ligegyldigt hvor der er en effekt på foden mager er tabu. Foot mager motion er afgørende hver dag af stakken end mængden af ​​dagen. Der er også en måde at tynde ben at stimulere kalv af tøj muskel. Stående åbne ben lidt bredere end skulderbredde, og åbn venstre og højre fod frem og tilbage. Placeret på knæ ud før i begge hænder, satte tyngdepunktet til foden du lægger foran mens udånding. Derefter forlader iført Pettari hælen strakt ud på bagsiden af ​​foden. 15 sekunder fra 10 sekunder, skal du holde den holdning. Når du har indstillet i slutningen, det gør bevægelsen af ​​venstre og højre symmetri ved at ændre forsiden og bagsiden af ​​foden. Hævede fødder, men har været, at det er alvorlige problemer, der hindrer de tynde ben, det er årsag der er sådan stagnation af blodstrømmen. Aktivt bruge benmusklerne, kaldet foden mager effekt kan forventes ved at forbedre stofskiftet anmeldelse liv rytme.

error: Content is protected !!