Og mash eddike kost

For nylig er der forskellige kost metoder, men blandt dem populære i mask eddike kost. Den mask dem, der vises, når du laver en shochu og awamori, og brygning og eddike dette. Når du brygger såsom skyld og sojasauce, hvad råvarer er gæret som er til stede i væsken er en mask. Form er bløde faste stoffer. For at oprette en mask eddike, er mæsken fermenteret med Aspergillus oryzae, det er noget, der kan fjernes for at fuldføre alkohol. Ved indtagelse af mask eddike, kan du inkorporere fremstillet ved gæring aminosyre og citronsyre. Ved virkningen af ​​disse ingredienser er mash eddike siges at være godt for kosten. Jeg hørte, at eddike, at sige, hvor meget der er en effekt i kosten, vil der være dem, der føler modstand mod at drikke eddike. , Mash eddike er imidlertid, hvad en lidt anderledes fra kornet eddike til at bruge i madlavningen. Mask eddike er surheden af ​​citronsyre, fordi det ikke er surheden af ​​eddikesyre som eddike, gør os anderledes. Citronsyre er mindre stimulerende, forfriskende og let at drikke sure funktioner. Citronsyren og aminosyrer, der er indeholdt en masse i mask eddike, der er en kost effekt at hjælpe forbrændingen af ​​fedt og sukker. Mæsken eddike, er det siges at indeholde 20 gange aminosyren med ris eddike. Kost, der fokuserer på effekten af ​​aminosyrer er en mask eddike kost.

error: Content is protected !!