Noter af tid til at tage tilskud af folinsyre

Den grund skal du indtagelse kroppen af ​​folinsyre i kosttilskud, er der, at de komponenter, folinsyre let ødelagt af lys eller vand, varme. Samt folinsyre havde været indeholdt i grøntsagerne, ved udsættelse for en medens vand skære grøntsager, men hele 90% af folinsyre er tabt. Folinsyre tarm kan absorberes, du er også kun 5 procent af det beløb, der blev sat i munden. Da kosttilskud spiser direkte, er der ingen bekymre sig om reduceret folsyre i midten af ​​madlavning. Eftersom der er et lille granulær let absorberes i tarmen, er absorptionsevne kaldes høj. Ved at holde suppleret med folinsyre i kosttilskud, kan du undgå symptomer på folinsyremangel til velgørenhed. På den anden side må det være forsigtig med ikke at overdosere. Vandopløselige folinsyre, da for meget at drikke ville gå ud til ydersiden af ​​legemet opløst i urinen, siges det, at det er tryghed. Symptomer på overdosering på op til nu ikke synes at være særligt iagttages. Bemærk Ellers er der ingen indflydelse overhovedet, eller ønsker ikke løn. At tage for meget folinsyre, eller der som ville forsinke opdagelsen af ​​mangel på vitamin B12, har det eller absorption af zink bliver værre. Fordi nogle gange give fødsel til sekundære bivirkninger, det er, hvad jeg vil have dig til at bekymre sig, når du tager kosttilskud af folinsyre.

error: Content is protected !!