Kredit-integrerede elektroniske penge

Kredit er omkring en integreret elektroniske penge. Bekvemmelighed af elektroniske penge i de senere år er blevet mere og mere kraftigt. Især at have en kredit-integreret elektroniske penge, også sagt, at kontanter næppe er nødvendig. Hvis det ikke er, hvordan forskellige fra eller ikke kendt tydeligt kreditkort og elektroniske penge siges at endnu mere. Elektroniske penge er der dem af forudbetalt og efterbetalte typen kaldet forudbetalt. Forskellen mellem kreditkort, det siger, at der er i dette område. Eller så elektroniske penge til rådighed i mobiltelefonen, ved hjælp af elektroniske penge til at bruge det punkt, du kan hurtig shopping. Icoca, pasmo, Suica, men er en forholdsvis gammel elektroniske penge såsom Edy, var disse ikke blevet brugt til at træne eller afvikling af bussen. I de seneste år, shopping-baserede selskab af førende også vedtaget elektroniske penge, også meget stigende kredit-integrerede elektroniske penge kan bruges tilfældet. Credit-integreret e-penge-funktioner, kan oplades med elektroniske penge er kredit, er, at du både kan en kombination af elektroniske penge og kredit funktioner. Kredit synes at pege nogle gange er tilbøjelige til at tjene ved at udnytte den integrerede elektroniske penge. For at gøre en hurtig og rentabel shopping, vil tilstedeværelsen af ​​kredit-integrerede elektroniske penge være meget nyttig.

error: Content is protected !!