Kosttilskud er væsentlige årsager folinsyre

Kosttilskud er folinsyre, som er en af ​​de næringsstoffer, som du ønsker at tage dygtigt uden overskud eller mangel bruger. Hvis mængden af ​​folsyre var overskud eller mangel, vil komme, hvis ud forhold til kroppen. Hvis folinsyre er ikke nok i en tid med bare gravid, det nævnt som tilbøjelige til fosterskader og præmaturitet. Hvis tidlig graviditet folinsyre er utilstrækkelig, siges det, at risikoen for neuralrørsdefekter lukning lidelser, såsom spina bifida stiger. Mangel på folinsyre vil også forstyrre at oprette en ny celle. Og ud af de problemer i vækstraten efter fødslen, er født tilfælde placeret i for tidligt fødte børn, fordi det er relateret til væksten af ​​cellen. For at forhindre forsinkelse af vækst, lad os udnytte dygtigt kosttilskud således at indtagelse af folinsyre. Tages folinsyre, er det faktum, at det er ønskeligt, at de gravide kvinder udføres aktivt, er der også vejledning af Ministeriet for sundhed, arbejde og velfærd. Folinsyre vil blive forbrugt mere ved anvendelse af drikkevand og orale kontraceptiva. Det er en god idé at supplere aktivt folinsyre at drage fordel af kosttilskud fra før graviditeten liv. Den vil undgå mangel på folinsyre i kosttilskud og fødevarer vil blive lagt vægt på den tidlige graviditet, men hvad du ønsker at gøre det fra før graviditet, hvis det er muligt. Mangel på folinsyre, siges at være årsag til anæmi. Anæmi på grund af mangel på folinsyre kan ikke kompenseres selv tager tilskud af jern. Undersøg hvorfor bliver anæmiske, hvorfor ikke, når folinsyre er bekymret prøve at bruge kosttilskud.

error: Content is protected !!