Kosten restriktioner rebound let

Mange af dem, der nogensinde har var på en kost hovedsageligt kost, siger, at der er, at du har en rebound. Kaya var på en kost i enhver procedure, der er en sammenhæng returneres til måltidet originalen i enhver procedure. Oprindeligt det formål at fremme sundhed og kost, henviser til den indsats, som standard kropsvægt ved at reducere kropsvægten. Det faktum, at fedt er det, der sker ved, såsom kost og daglige livsstil. Effektiv kost, vil være vigtigt at forstå den mekanisme for at få vægt. Og dybest set mindre energi skal forbruges i en sådan øvelse end den energi, taget fra den sædvanlige kost, er overskydende energiindhold konverteret, såsom fedt, vil det blive lagret i kroppen. Til kosten er, ved at reducere mængden af ​​kalorieindtag, kalorieindtag, end de forbrændte kalorier er i en lille stat, det er at tilskynde til forbrug af kropsfedt. Tilgang til at nedbringe mængden af ​​energiindtaget gøre kosten ikke har er forkert. Men mennesket er state-kalorie udbuddet er mindre fortsætter, genindspilning sig i kroppen, der kan leve med færre kalorier for liv støtte. Reduktionen af ​​kropsvægten er at stoppe i kosten, fordi kroppen har kommer vant til kosten restriktioner. Den rebound at forekomme, og returnere måltidet beløb til den oprindelige, når kroppen i kalorie begrænsning er blevet tilpasset, fordi når de overskydende kalorier stiger. Når på en diæt af ekstreme kosten restriktioner, vil det blive anset for at være meget mere tilbøjelige til at vokse kraftigt.

error: Content is protected !!