Ikke på en diæt og rebound tricks

Jeg tror, ​​der er en kosten begrænsning i kosten ikke rebound. Fortsætter med kosten i et stykke tid, vil kroppen fortsætte med at matche kroppen som kan leve selv med en lille mængde af kalorier. Reducer den basale stofskifte, reducere kalorieforbrug af kroppen. For et stykke tid at starte kost vil falde til konstant vægt, men du går i den periode, hvor kroppen betegnes som en periode med stagnation vænne sig til kosten restriktioner. Også ikke falde som kropsvægten forventes at være i kosten af ​​konventionelle, er det steget let akavet periode i kølvandet på noget. Det vil sige, at det er rebound nem tid. Kosten restriktioner, såsom kæmpe tilbage måltid præferencer, jo større mental belastning. Kost i perioden med stagnation, for ikke at falde i takt med kropsvægten tænke på stress, er motivationen benævnt sandsynligvis falde. Det vil blive udgangspunktet for begyndelsen på et fuldgyldigt rebound. Også for at reducere forbruget af stofskiftet, så det kan klare kosten restriktioner i kroppen færre kalorier op til nu. Og afslut kosten ville vende tilbage til normal kost vil overskydende energi. Calorie før måltider restriktioner, der kunne bruges i en dag, bliver fedt ikke at bruge fuldt end efter kosten restriktioner, vil forårsage rebound. Når rebound, midlertidigt reduceret vægten vil blive forhøjet til gendannelse. For at forhindre rebound er ikke at tabe den basale stofskifte selv under diæt. Hvis du ønsker at tabe sig, i stedet for kost af kun kost, er det vigtigt at gå sammen med bevægelsen til rebound foranstaltninger.

error: Content is protected !!