Hvordan undgår en rebound kropsvægt

Kosten skal være så lille som mulig en rebound af vægt, er det ikke anbefales at udføre en vigtig til kosten i en kort periode i en lang periode. Den kalorieindtag, er ikke tvunget til at reducere i kosten af ​​virkelig lav-kalorie, det er, når det er hensigten at falde på et ekstremt kort tidsrum kropsvægten. Sandsynligt at rebound snart senere, vil kropsvægten blive højere faldt dog. Hvis du ønsker at tabe sig uden at det at vokse kraftigt, vil du tabe i et langsomt tempo i omkring en kilometer om måneden vil være den ideelle kost måde. Også for at øge den basale stofskifte, er det vigtigt for at ikke rebound. Betyde, at for energien af ​​levende er mindstekravene nødvendige mennesker om dagen, er den basale metabolisme. Det siges at tegne sig for omkring 70% af energiforbruget af dagen. For at øge den basale metabolisme er nødvendigt at øge muskelmasse. Eller brug, for eksempel, dumbbell derhjemme, såsom et mål for styrken op af eller styrketræning i gymnastiksalen, lad os øge muskelmasse. Styrketræning behøver ikke at være hver dag, er nok et par gange om ugen. På strukturen i kroppen, så det er ikke til at blive Muskler i musklen i tilfælde af kvinder, den siger, at der ikke er nogen bekymring, selv hvis den milde muskeltræning. Selv færdig kosten, kunne minimere rebound af kropsvægten er fordi den basale metabolisme hæves mere og mere muskelmasse. At indarbejde moderat motion til kost, vil jeg sige, at kan skyldes forebyggelse rebound.

error: Content is protected !!