Gode ​​råvarer og tilføjelser til tømmermænd og lever

Den tømmermænd og lever Der er en dyb sammenhæng, men jeg tror, ​​der er et godt supplement. At drikke til ikke helt andet er angivet er, eller ikke ville være der imens vidste, at genlyd med den næste dag og drikke. Hvorfra at fjerne træthed i leveren, der er blevet akkumuleret i de kosttilskud, kan du ønsker at starte en tømmermænd foranstaltninger. Det nedbrydes i leveren, er alkoholen i drikken. Først og fremmest alkohol er kaldet til at være et stof kaldet meget giftigt acetaldehyd. Hvis aktivt lever- arbejdere, glat acetaldehyd siges at nedbrydes i vand og carbondioxid. Acetaldehyd i sagen tilstrækkeligt leveren ikke virker, er, at de føler i årsagen, hovedpine og kvalme. Hvis du endte med tømmermænd, henvises til hydrering Først forud for kosttilskud. Følelse dårligt er, men du måske tror, ​​at det ville være stigende og drikke vand, når den kvalme, vil sandsynligvis være dehydreret er der for at blive holdt for at genopbygge fugt. Effektivt supplement til at fremme nedbrydningen af ​​acetaldehyd er en cystein, som er en slags aminosyre. I tilfælde af tømmermænd tilstand, at funktionen af ​​leveren er koncentreret i alkohol nedbrydning, du nok andre stofskifte udføres ikke. Da der træt let at tilstand, såsom kosttilskud af citronsyre kosttilskud og vitamin B, ikke kun for lever, udmattelse komponent også Lad os prøve, fordi der er en virkning.

error: Content is protected !!