Foryngelse kosmetisk kirurgi ved brug af medicin

Petit formning, du nødt til at øge brugeren som værende villigt modtaget, blandt andet foryngelse forme. Der er forskellige måder at foryngelse at injicere medicinen. Den foryngelse formning plejede at være en hud rynke-fri, er der en ting kaldet Botox injektion. I Europa og USA ser det ud til der er mere end 10 års erfaring. Den Botox, der oprindeligt blev lavet til ekstrakt fra Clostridium botulinum toxin komponent. Botox er et stof, der også bruges i medicinsk behandling, har været med behandlingen narkotika af øjenlåg spasmer og ansigtslammelse. Botox har været anvendt i behandlingen af ​​kropslugt og hyperhidrosis. Brug af toksin af Clostridium botulinum, at der er skridt til at sikre, at musklen ikke bevæger sig, at arbejdet med funktionen af ​​den muskel, der er årsag til rynker, er en mekanisme til at fjerne rynker, der kunne være på huden. I foryngelse udformning med Botox, ting, at det er muligt at fjerne rynker, der kan være ved virkningen af ​​musklen. Fjernelse af rynker ved hjælp af Botox, øjnene, kan forventes effekten for rynker lavet mellem øjenbrynene, på panden. Ikke længere mærkbare rynker i tre til fire dage efter behandlingen, mellem 1 år fra de efterfølgende 6 måneder kaldes effekten af ​​Botox fastholdes. Behandlingstiden kan også være let behandling i ca. 5 minutter til 10 minutter. Fordi kun injektion, rødme og hævelse også lidt, ville være en populær grund kan også være det samme makeup. Botox indsprøjtninger mindre risiko, såsom smerte, fordi den foryngelse forme kan du velkommen til at modtage, vil den person, der modtager være mange i fremtiden. Foryngelse af kosmetisk kirurgi bruge medicinen metode Der er mange ting til den anden. En række der ved hjælp af kosmetisk kirurgi teknologi, hvorfor så ikke prøve at udfordre den foryngelse.

error: Content is protected !!