Form for skønhed massage

Hver Este, massage indhold er forskellig for hvert kursus. Ud over den lymfe massage og ansigtsmassage, hele kroppen af ​​slankende massage, ben massage tynd, og lille ansigt massage. Lymfe massage at fremme strømmen af ​​lymfeknuder af stillestående er placeret i en række skønhed. Lymfe massage er massage, der skal udføres for at aktiv cirkulationen af ​​lymfevæske, der strømmer gennem kroppen. For at sebum og affaldsprodukter som let at aflade kroppen, kan det forventes, detox effekt. Der er mennesker, der modtager en massage i skønhed med henblik på at tabe sig, men det er det, bestemme virkningen af ​​brænde for at forbedre stofskiftet fedt. Kosten er også vigtigt at justere mængden af ​​kalorier til at tage for at reducere mængden af ​​mad indtages, men du kan øge de forbrændte kalorier ved at fremme stofskiftet. Stadig eller etableret en strøm af lymfeknuder vil sige en ansigtsmassage, idet den hævelse ved at stimulere, har den virkning, os i den lille ansigt. Massage til benene, har til formål at forbedre stofskiftet i lymfeknuder, der er fedt og stagnation er blevet akkumuleret i benet. Effekten af ​​den stramme ben for at fjerne hævelse, der en fod af lymfe massage. Este massagebehandling af er forskellige afhængigt af stedet og massage metode. Skønheden, og lederen af ​​massage, der leder Spa, såsom massage af unikke teknikker, der bruger aroma olie, er der en række forskellige teknikker.

error: Content is protected !!