For standard typer og standard legemsvægt

Der er et organ type og vægt som en standard. Mange mennesker bekymrer sig om deres vægt. Uanset køn, har kropsvægt øges, mennesker, der lider i tankerne, og maven er blevet stikker ud er ikke mindre. Dog forholdet mellem kropsvægt og type er forskellig fra person til person. Hvad enten i overensstemmelse med den standard kropsvægt er magert, om deres er fedt, er en måde også til diskrimination. Model type er indsnævres Jeg tror, ​​at det er at foretrække form, nogle mennesker til den ekstreme kost forbrugende urimeligt, da det Otoso kropsvægten, vi er i de unge. Standarden vægt og standard typer, mennesker uden også fede, bare siger, at den mellemliggende kropsvægt og kropsbygning eller tynd. Standard kropsvægt er også baggrund for dødelighed og sygelighed i en vis periode bestemmes baseret på data, der væsentligt lavere. Bevare et godt helbred, er det blevet bestemt af de Synspunkter kropsvægt for stærk forbrug. Standard kropsvægt er ligesom kropsvægt, hvilket sandsynligvis den mest folk i omkring statistikker om der er behov for og sundt. Fedtprocent, højde, nogle metode til bestemmelse af standard legemsvægt efter alder, er der også en standard legemsvægt, som bestemmes kun af højden. Der er også forskelle i beregningsmetoden standard kropsvægt. På den anden side, ikke den faste fremgangsmåde til bestemmelse af tilstedeværelsen af ​​standard type. Standard typer er ikke en klar, afhænger af det medicinske område, der er en type, der efter alder og køn, er der en tendens.

error: Content is protected !!