For standard typer og fedme

Folk, der bekymrer sig og ønsker at altid holdes inden standarden kropsvægt og krop type er følsom over for graden af ​​fedme. Vidt beregningsformel af BMI-metoden, der anvendes som en standard legemsvægt, er blevet en standard kropsvægt = kropsvægt ÷ højde × højde. 18.5 Følgende BMI er for tynd krop type, det siger, at det er nødvendigt at lidt fedt. Standard legemsvægt, siger, at den tilstand, hvor BMI falder til 18,5 til 25 år. Fedme er fra BMI25, men det er delt mere fint. 25 til 30 graden af ​​fedme 1, 30 til 25 og graden af ​​fedme 2, derefter fortsætte med graden af ​​fedme 3, 4 i trin på 5. Da BMI er en beregning kun fra højde og vægt, har du den procentvise kropsfedt ignoreres. Derfor fedt masse mennesker ser Yayapotchari øjne. Faktisk sagen var en muskel i mennesker, der ser fedt ved første øjekast, at ikke sige, at fedme, er det almindeligt at tro, at der ikke er behov for vægttab. Nogle mennesker synes at mene type bør modeltype mål. Model type er ikke nødvendigvis integreret i overensstemmelse med standarden. Type er væsentligt tyndere end standard legemsvægt, vil sandsynligvis blive betragtet som for tynd. Og de ved deres egen kropsvægt, men er vigtig i toppen af ​​selvledelse, ikke noget, der kan kun vurderes i kropsvægt. Altid i overensstemmelse med kropsvægten, lad os måle størrelsen af ​​den procentvise kropsfedt og krop. Overskydende om fedt er ikke for meget held, er det også vigtigt at kontrollere, hvad har ikke ændret sig er integreret. Selv vant til standard kropsvægt, giver det ikke mening er gået kollapset formular. Hvis du gør kosten Prøv at holde musklen i kombination med motion.

error: Content is protected !!