Følelser og virkelighed, der ønsker at tabe sig

Mere eller mindre, ville jeg have troet de fleste mennesker af kvinder ønsker at tabe sig er der meget på én gang. Startede en kost i 3 dage og 1 uge, bør være en masse mennesker, der kom til en ende også synes det ganske vanskeligt at selv tænke, at jeg ønsker at tabe sig. Årsagen til den person, der havde gjort en masse for fiasko, det ser ud, som ville miste lysten til at spise af deres egne. Overraskende kropsvægt, eller fjerne måltidet, det synes der kan være tilfældet, at på grund af det faktum, at ikke vandt den stress, der ikke blev reduceret til blev sat i lav-kalorie mad kedelig. I virkeligheden er der ingen grund til at kost mennesker også, synes at have selv tænkt, at den person ønsker at tabe sig. Tværtimod at forsøge at selv kost alvorligt, kost synes nogle mennesker tror ikke på trods af at det er nødvendigt. Før kosten er virkelig en alvorlig selv vagt ønsker at tabe sig, selv folk, der endnu har ikke, vi er overraskende mange. Hvis du ønsker at tænke mager, først, om de rent faktisk har brug for en kost, ved hjælp af for eksempel numeriske værdi af BMI, lad os undersøge. BMI end den body mass index, der kan beregnes ud fra højde og vægt, repræsenterer graden af ​​fedme. BMI-værdi er ikke defineret som overvægtige 25 eller mere, værdien er den tid af 22, og der er et behov for at kontrollere foran den mest mindre sandsynligt, og har været vi kost til sygdom, det er bestemt ud fra den numeriske værdi, deres egen det er, at faktisk er der et behov for at kost. Når han er fede kvinder er generelt menes tendens, tror jeg i en masse mennesker, der ønsker at altid magert. Fordi faktisk er der ingen kvinder også ofte nødvendigt kost, folk, der ønsker at tabe sig, lad os se det engang numeriske værdi af dit BMI.

error: Content is protected !!