Den er udstyret med af æren integreret elektroniske penge

Mennesker med en integreret kort af elektroniske penge og kredit bliver mere. Kreditkortet er som ofte markeret med elektrisk penge funktion. Elektroniske penge også kreditere nogle mennesker, der udnytter ikke har så mange. Hvis de elektroniske penge er en kredit-integreret, kan du pengeløst betaling i en række aspekter. Kredit-integrerede elektroniske penge, der er en bekvemmelighed betalingen er gennemført blot ved at holde et dedikeret kort. Den den at holde pengene afgift, når den elektroniske penge forlig vil være i form af farten gennem lidt efter lidt. Stort indkøbscenter med et kreditkort, overkommelige shopping er ligesom at gøre i den forudbetalte kort. I fortiden, til kontant afregning var afgiften metode af de elektroniske penge. Dette punkt, hvis kredit og elektroniske penge er blevet integreret, kan du oplade på kredit. Funktion af et kreditkort, i de senere år er blevet mere og mere udvidet. Ved at udnytte den elektroniske penge blev en kredit-integreret, lidt shopping kan også udføres nemt på dagligvarebutik. Mobil tegnebog til mobiltelefoner og elektroniske penge er kombineret det er også nyttigt. Kredit-funktion med et enkelt kort, og elektroniske penge, også skrive med et bankkort og en række forskellige funktioner. Selv en lille shopping, selv sammenhængende løsning, også i ATM drift, er det praktisk at være i kortene.

error: Content is protected !!