Blåbær og kosttilskud, der kan hjælpe i øjnene af sundhed

Kosttilskud, der indeholder en kombination af blåbær til at hjælpe øjet sundhed i f.eks postordre butikker og købmænd, synes er blevet et populært supplement produkter. Blåbær er en almindelig mad i USA og Europa. Fås også er nemt, det kan købes nemt. Som en slags frugt, er et dagligt syn at spise rå. I Japan, for vane at indtag af blåbær på daglig basis er usandsynlig. Være kendt navnet på blåbær, er vane at forbruge rå blåbær ikke er etableret. Blåbær-flavored yoghurt og cookies, såsom blåbær marmelade er vejen for forbrug i landet. I de seneste år, som en fødevare, der indeholder en god komponent for øjet, blåbær i Japan er nu tiltrækker opmærksomhed. Det også er tilpasset de rå blåbær sælges i supermarkedet for over-the-counter. Kosttilskud lavet med det aktive stof i blåbær, synes at være sælger godt, og at der er en sund effekt af øjet. Det faktum, at den faktiske komponent, der er inkluderet i blåbær er godt for øjnene er allerede blevet bevist i medicinsk. Blåbær er anerkendt er det almindeligt, at der er effekt på trætte øjne, har vi nu de lande i verden købe kosttilskud af blåbær. Som træthed i øjnene og visuelle skarphed foranstaltninger i Europa og USA er der også et sted, som er ved hjælp af blåbær som en medicin samt kosttilskud, det synes at have været meget rost.

error: Content is protected !!