Behandlet med photofacial

Vidste du, fordi photofacial behandling. Behandlingen af ​​photofacial, hudplejeprodukter fremgangsmåderne ifølge teknikkens stade med lys. Af photofacial behandling, kan det gøres uanselige pletter og fregner foretaget på din hud. Will Hvilken slags behandling er photofacial. I photofacial behandling, er det bestråles med lys gennem et særligt filter på huden, vil fortsætte med at den oprindelige hvide hud. Melanin pigment er ødelagt af lys, er det hvad der er aktivt en funktion til at generere den underliggende collagen af ​​elasticitet og friskhed i huden. Da selve behandlingen er overstået snart, er der ingen stærkere irritation af huden. Fordi det mindre tid at modtage behandling for at lindre huden, er også muligt straks at vaske makeup og ansigt. Da lyset af photofacial hvor sort melanin pigment handler, er også karakteristisk for ikke at skade på huden af ​​den del er der ingen melanin pigment. Steder og fregner, der fik lyset af photofacial kan blive mørkere, nogle gange til skurv. Dette skyldes virkningen af ​​photofacial. Så du tager i et par dage, betyder ikke ting som at bekymre sig om. Photofacial behandling, er der også den virkning at udvide kapillærerne, der forårsager, såsom rød-faced.

error: Content is protected !!