Årsag til pletter og sløvhed

Det bliver en tilstand, at de pletter og sløvhed er bekymret, fordi melanin pigment, som genereres af huden deponeres. Melaninpigment at beskytte celler i huden, er det, der genereres af stimulus, såsom ultraviolette stråler. Efter opholder sig en vis periode på huden, det er, hvad der ellers ville melanin pigment forsvinder udledes i metabolismen af ​​huden til ydersiden af ​​kroppen. Men når det overskydende melanin er produceret, vil den forblive på huden, fordi ikke kan holde trit med emissioner i stofskiftet. Pletter og er årsag til sløvhed. På grund af betændelse og ultraviolette stråler fra indflydelsen af ​​huden over en længere periode, det synes at være melanin overproduktion er årsagen til din knirken og sløvhed. Værre acne og hududslæt, kaldet et farvestof til farvning og kedeligt undertiden dannes ved udfældning. Gamle hud, tør og et fald i hudens metabolisme ved de ældre, der omtales som mindre tilbøjelige til at blive udledt af dårligt blodomløb. Nogle gange en tendens til at forblive i den melanin pigment. Eller gøre den modtagelig at flå virkningerne af ultraviolette stråler og tørhed er blevet følsom, er der et tilfælde, hvor overproduktion af melanin under indflydelse af kvindelige hormoner er udført, bliver eller fysiologisk under graviditet. Ud over afsætning af melanin pigment, eller har mistet følelsen af ​​gennemsigtighed i stratum corneum er tykkere, fordi det er overskyet blod strømmer gennem kapillærerne i blodstrømmen svigt, vil forekomme kedelig. Forskelle af hver fordi det pletter og trist hud omkring foranstaltninger afhængigt af årsagen, hvorfor ikke prøve at starte først, fra hvor at udforske staten og årsagen til deres hud.

error: Content is protected !!